0

100 dagers prosjektet

pose_caminicol
Hundredagersprosjektet er en utfordring jeg har gitt meg selv om å gjennomføre 100 treningsøkter på 100 dager, minst en halvtime fysisk aktivitet med ulik intensitet. Inspirasjonen til å starte fikk jeg fra bloggen til spreke Vibeke – Vibbileaks. Prosjektet startet 14. april, og vil avsluttes 23. juli 2013.

Målet mitt er å komme meg ut også de dagene kroppen verker og vil ligge på sofaen. Jeg vet at med litt bevegelse så har leddene det bedre. Trenger bare å være en 30 minutters tur i skogen. Nå har jeg satt meg dette målet. Ja, noen dager kan være hardere enn andre, så det er og utnytte de gode. De dagene kan jeg trene yoga/gå tur om morgenen og boxing/annet om kvelden = 2 økter. Her gjelder det å planlegge og gjennomføre.

Mål:
1. Løpe 10 km under 55 minutter
2. Hodeståend i yoga
3. 2 pull-ups
4. Bedre søvn
5. Bedre pust i yogaøvelser

Første utfordringen ble ferdig 23. juli 2013
Den store dagen er her!
Hundredagersutfordringen
Det går fort mot mål
Din motivasjonkonkurranse

Treningsøktene vil fortløpende bli postet med #CamiNicoli100 og #hundredagersprosjektet på Instagram. Følg med og håper dere også har lyst å dele litt med meg på hashtaggen, #CamiNicoli100. Herlig om du heier og kommentere. Jeg gleder meg til å komme i gang!