0
Bak smilet Blog

Når følelser gjør vondt

Det å skrive ut følelser på bloggen har jeg savnet mye den siste tiden, men vært for redd i tilfelle jeg sårer en annen. Jeg er en jente med mye følelser og kan fort føle meg nedstemt, men det plager meg ikke så mye lenger. Noe har forandret seg, jeg har forandret meg.

Med snart tre års arbeid med å bli en bedre versjon av meg selv føler jeg meg mye mer lykkelig og takknemlig. Jeg har et godt verktøy og fantastsike mennesker rundt meg, som jeg nå tør å være ærlig med. Jeg slipper de inn og kan åpne min sårbare side. Jeg er takknemlig.

Føle trygghet
Jeg har skrevet flere innlegg om hvor redd jeg er for å motta kjærlighet, og jeg er det fortsatt. Jeg er i forhold, men hverdag har vært en prøvelse for meg. Jeg har nå fått den gaven å gi slipp og la hjerte åpne seg, men det vil ta tid. Veien til å føle meg helt trygg og føle tillit er lang. Samtidig ser jeg at jeg har kommet mye lengre enn før. Jeg rømmer ikke lenger, men kan samtidg besytte hjertet mitt for å ikke bli sviktet eller såret.

Det å åpne hjertet helt og gi hen er så sårt. I går kunne jeg føle meg så lykkelig, men i dag kan jeg føle meg utrolig trist. Kroppen ønsker å falle tilbake til depresjoner og angst. Jeg bruker verktøyene mine, men får ikke svar. Dette kan gjør meg urolig og i ubalanse. Kanskje bør jeg heller lufte følesene mine om hvor redd jeg er. Hvor vondt jeg har det nå. Det kan være at denne personen er en som forstår mine sår og kan være en trygghet for meg?

Jeg fortjener å være lykkelig
På dager som denne trenger jeg min gutt. En som kan være der å elske meg. For den jeg er! Hverdag som går merker jeg at jeg bryr meg utrolig mye om ham. Det er nytt og deilig, men samtidig så utrolig skremmende og tungt. Kroppen snakker og armene prikker. Jeg holder igjen og redd for at dagen der han går skal komme, og bygger opp en forsvarsmaknisme i stedefor å nyte og gi helt slipp.

Jeg vet i dag at jeg fortjener å være lykkelig. For å bli lykkelig må jeg åpne opp for mine følelser og sette ord på de. Hva er jeg så redd for? Jeg er fortsatt redd for å ikke bli forstått, prioritert på vonde dager og være nr. 2. De mørkesidene kan ta over det som skal være godt, og tårene renner. Jeg kan våkne opp midt på natten at jeg gråter av rettsel. Jeg er så flink til å bruke de verktøyene jeg har i andre situvasjoner, men jeg ser jeg har mye å jobbe med når det gjelder kjærlighet. Stole på den kjærligheten man mottar er riktig.

Sårbarhet gir Styrke
Jeg sier ikke at kjærlighet gjør vondt. Kjærlighet er noe godt vi mottar, og det beste universet kan dele med oss. Det som gjør vondt er de følelsene jeg sitter med. Følelser kan gjør vondt. Av erfaring: Det eneste jeg kan gjøre er å jobbe meg igjennom denne fasen. Ha troen på at den kjærligheten jeg mottar er ekte å ta den i mot med åpne armer, og bare gi slipp på alle gamle sår. Finne mitt indre lys. Min styrke, og jobbe videre med positiviteten. Samtidig ser jeg på det å være sårbar og åpen som en styrke. En styrke å sette ord på følelser!

Hjerte chakraen
Jeg må inn å jobbe med blokkeringer i Hjerte chakraen. Mange ulike traumer er med å påvirke hjerte chakraen. Jeg har fokusert mye på de andre chakraene, og nå er det på tide å fjerne blokkeringer der jeg føler meg i tvil. Tvil på å bli elsket eller er verdt en manns kjærlighet. Jeg kjenner igjen symptomene som at pusten er dårlig og armene prikker. Jeg må huske å strekke armene mot himmelen og puste. Kjenne hvordan det er å åpne seg igjen og arbeide med selv-aksept. Huske ordene mine for 2014: Tillit og kjærlighet til meg selv! Jeg må styrke min indre kraft til å elske meg selv og i den kraften ligger det å leve. Leve livet fullstedndig og helt!

Mitt mantra: Jeg står i min sårbarhet med verdighet!

bilde

Nydelig bilde med et fantastisk budskap. Takk min venninne. ✩♡✩

“Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be.” ~Sonia Ricot

Melodi i skrivende stund: A Great Big World & Christina Aguilera – Say Something
FOTO: Kjøpt 


You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Shu
    3. juli 2014 at 07:31

    For en fantastisk beskrivelse av hva du føler. Stikk gjerne innom min blogg og se om ikke vi to kan ta en prat :-) Syns det er spennende å lære noe nytt om andre og jeg tror du har mye å lære bort. Ha en fin dag . Du er reflektert

Leave a Reply