0
Bak smilet Blog Inspirasjon Personlig utvikling

Livets synkronisering

I går hadde jeg min første arbeidsdag etter å ha vært sykmeldt i to måneder. To betydningsfulle måneder som jeg har brukt på å vokse og utvikle meg.

De første ukene brukte jeg mye tid på å lande, ikke minst akseptere situasjonen min. Jeg er som regel i full aktivitet fra morgen til kveld med jobb, venner, daglig yoga og meditasjonspraksis. Plutselig måtte jeg holde meg i ro, noe som ga meg mye egentid. Det ga meg tid til å virkelig føle på tankene mine.

Heldigvis mediterer jeg hver dag. Meditasjoner som jeg nå bruker mer tid på, har hjulpet meg med å lytte til mitt indre. Jeg kan se klarere og dypre inn i meg selv nå. Jeg ser meg selv med nye og nysgjerrige øyne. Oppdagelsen av mitt indre er sterkere enn noen gang!

Livets synkronisering
Du har kanskje opplevd at flere isolerte og uavhengige hendelser er brikker i et puslespill som plutselig faller perfekt på plass? I det siste har akkurat dette skjedd meg. Den dagen jeg var klar til å se tegnene fra meditasjonen min, falt mye på plass i livet mitt. Det var mange tidligere spørsmål som ga mening. Dette er livets synkronisering fortalte en venninne meg!

Jeg ønsker å dele en av de hendelsene. Min søster viste meg en artikkel om en australsk tatovør som tilbyr tatoveringer for å dekke til arr etter selvskading. Jeg syntes dette var veldig interessant, men kanskje noe langt å reise helt til Australia. Jeg tenkte ikke noe særlig mer over det! Dagen etter fikk jeg en melding fra søs om et møte hun hadde fikset. Jeg skulle møte en kjent musiker/blogger og tatovør! (Jeg kan røpe at det blir en ny tattoo på meg). Jeg gleder meg noe sinnsykt til dette prosjektet. Jeg skal samarbeide med to menn, som jeg synes er både spennende og interessante. Jeg liker også bakgrunnen deres og hvor de er i livet nå.

Åpen for forandringer
Må si jeg er fascinert over hvordan livets synkronisering viser seg, bare man er åpen for det. Jo mer åpen jeg er til å ta i mot, desto flere brikker faller på plass. Hvordan en liten setning som slenges ut av søs, plutselig blir til noe positivt som kan være med på å forandre livet mitt. Dette medførte at jeg ble inspirert til å blogge igjen. Ren tilfeldighet…? Neppe! Det er en mening med dette, og det danner et nytt mønster i livet mitt.

 • Jeg spør om hjelp!
 • Jeg lytter og er nysgjerrig!
 • Jeg får svar!

Med det, oppdaget jeg nye sider ved meg selv som jeg ikke visste fantes.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har denne muligheten. Muligheten til å nå ut eller kanskje hjelpe andre mennesker, slik jeg får hjelp av fantastiske mennesker rundt meg. Takk!

Frigjørelse… Savnet etter å skrive ha vært stort, samt det å fortelle og dele mine personlige opplevelser! Du er ikke alene!

Dette prosjektet blir delt opp i fire blogginnlegg. Stay tuned.

Peace, Love and Light!

Melodi i skrivende stund: Marvin Gaye – Ain’t No Mountain High Enough
Foto: Kathrine Halvorsen


You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Kristin
  3. mai 2016 at 19:21

  Endelig er du tilbake igjen ☺️!

 • Reply
  Line
  3. mai 2016 at 19:33

  Gleder meg til og følge med på dette kapittelet i livet ditt.Du er en så fin person, både utenpå og inni❤️ Har selv kommet til et punkt i livet hvor ting har falt litt på plass
  Klem Line

  • Reply
   Camilla Nicoline
   3. mai 2016 at 20:01

   Tusen takk Line <3

   Det gleder meg utrolig mye å høre, og håper du en dag kan dele med meg.

   Alt godt til deg.

   ---<-@

Leave a Reply