0
Bak smilet Blog Personlig utvikling

Ser fremover når jeg ser bakover

Mye har skjedd siden forrige innlegg og dagene flyr av sted! Jeg jobber igjen og tatoveringen er endelig på plass.

Sist søndag holdt jeg foredrag om blogging og sosiale medier i regi av Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training for HiYoga. Mange tanker dukket opp i hodet i mitt denne dagen.

Nå ønsker jeg igjen å blogge fra hjertet
Etter en lang bloggpause mistet jeg mange følgere. Jeg får stadig tilbakemeldinger med ønske om bakgrunnshistorien på hvorfor jeg startet  å blogge. For de rundt meg fremstod jeg som vellykket og lykkelig. Dette var dessverre en krevende fasade. Jeg har mye energi og glede i meg, men den vonde og sårbare delen i meg var også ekte. Det var denne versjonen av meg selv jeg holdt tilbake og ikke ønsket å dele!

Min reise for å bli en bedre versjon av meg selv startet i 2012 sammen med blogginnlegget ”Ikke vær redd for å stå fram som du er…Det var første gang jeg skrev ord på hvem jeg er bak smilet. Det var utrolig skremmende å trykke på «publiser» knappen. Jeg svettet, brystet knøt seg. Jeg fikk full back-up av min daverende coach. Jeg skrudde av alt og turte ikke lese tilbakemeldinger før dagen etter, men for en overraskelse jeg sto opp til! Tusen takk til dere som har vært der og støtte meg på denne reisen med både oppturer og nedturer. Det gir en enorm styrke og velsignelse!

Beveg deg mot de tingene du vil aller mest i ditt liv. Beveg deg mot ditt beste deg. ✩♥✩

I neste innlegg kommer det et lite sammendrag om hva bloggen handler om. Samtidig gir deg et lite innblikk i min bakgrunn.

Tidligere innlegg i denne serien:
«Livets synkronisering» 

Melodi i skrivende stund: Fie Laursen – Broken Soul.
Foto: Shutterstock


You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Liv
    1. juni 2016 at 12:44

    Du skriver så vackert och så klokt. Jag känner igen mig i att jag har en stor sårbarhet medan det är lätt att många mest ser min styrka och min glädje som jag också bär. Jag är oerhört glad över att vi sprang på dig på stranden när vi övade huvudstående. Du är smått fantastiskt.. bara genom att vara den du är.
    Varm kram från Liv

Leave a Reply