0
Blog Yoga Yogautfordring

Hva er yoga for meg?

Bli med meg på en indre reise om hva yoga er og hvordan det kan forandre livet. Yoga for meg har blitt en ny måte å leve på. Finne den indre balansen og ikke leve i frykt.

Yoga for meg har blitt en ny måte å leve på. Finne den indre balansen og ikke leve i frykt. På søken inn i yogaens verden prøver jeg hver dag å finne mine veier for å gi slipp på det som ikke skal være en del av livet mitt. Rydde bort det som ikke er meg, og ta til meg og forsterke det som gjør meg til den jeg egentlig er. Yogaen handler for meg om dagen i dag og fremtiden. Historie være nettopp historie og det som var har vært. Ikke være redd for å stå opp om morgenen.

Yogaen hjelper meg til å gi slipp på det negative som ikke skal få dominere livet mitt og lære meg hvordan jeg kan bruke energien og kraften i meg på en positiv, konstruktiv og fremtidsrettet måte. En ekte tilstedeværelse i mitt liv. Det å være, ikke bare gjøre. Være tilstede i mitt eget liv.

Nå er yogaen for meg en arena der jeg kan spre inspirasjon og livsglede igjennom erfaringer og kurs. Være der for andre, gi et håp om at når det er som mørkest finnes det lys. Og lyset er nødvendigvis ikke så langt unna, det krever derimot bevisstgjøring og innsats. Du må finne ditt indre lys – din vei med litt veiledning.

Yogaen får meg til å skape en ny hverdag som gjør at jeg nå tar imot det gode og lar det andre passere! ✩♡✩

Luke 1 i HiYoga sin julekalander på Instagram!
HiYoga donerer middager for hvert bidrag de mottar i julekalenderen til Kirkens Bymisjon. #gledensomgruersegtiljul Bli med du også!

 

Melodi i skrivende stund: Alicia Keys – We Are Here
FOTO: Privat


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply