0
Blog Meditasjon Yogautfordring

Meditasjon – gi meg selv tid

Aham brahmasmi er et uttrykk på sanskritt som betyr: – Jeg er univereset!

Jeg har alltid vært fascinert av meditasjon, men det har vært en lang vei for å få det naturlig inn i hverdagen.

Hver morgen starter i stillhet eller med guidet meditasjon for å sette en god intensjon for dagen. I perioder er jeg plaget av mareritt, og da hjelper meditasjon meg med å rense sinnet for nattens uroligheter og gi næring til kroppen.

Meditasjon kan være kilden til dyp ro, men det kan også utløse kroppslige opplevelser vi bør lytte til. Derfor setter jeg gjerne av et par minutter flere ganger for dagen for å reflektere over hvordan jeg føler meg, gjerne til behagelig musikk. Er jeg lykkelig? Er jeg lei meg? Hvordan har kroppen min det?

Igjennom meditasjon våger jeg å lytte mer til smerten min. Jeg lytte mer til kroppen – den sier i fra. Selv intens pleie av seg selv kan i perioder utløse stress, både i kropp og hode. Jeg trenger mye ro, og meditasjon hjelper meg – meditasjon er min egenpleie. ✩♡✩

Luke 2 i HiYoga sin julekalander på Instagram!
HiYoga donerer middager for hvert bidrag de mottar i julekalenderen til Kirkens Bymisjon. #gledensomgruersegtiljul #hiyogaforme Bli med du også!

Melodi i skrivende stund: Alicia Keys – We Are Here
FOTO: Privat


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply