0
Blog Inspirasjon Yoga Yogautfordring

Noe vakkert

Mye er vakkert for øyet og hva det kan få oss til å føle. Det vakreste for meg er dype følelser og andres historie. Sterke historier og hvordan de overvinner sine kamper.

I går var jeg på et stort Yoga Event «Magic in Motion» i Stockholm med Rachel Brathen «Yoga Gril». Det var 800 mennesker som gjorde yoga sammen med åttehundre unike historier. Noen tok ordet og fortalte en liten bit av seg selv, mens jeg selv hadde sharing med en helt fremmed jente. Jeg hadde lagt merke til henne innen timen. Ja, blant alle disse menneskene. Hun fortalte meg om hvordan hun var om hun ikke hadde noe frykt, og jeg delte mitt! Med denne delingen gikk timen inn i mer fysisk praksis som endte opp i en lang savasana.

Låten med Spirit bird av Xaviar Rudd tar rommet og i full hvile kjenner jeg en hånd berører min venstre hånd og der kjenner jeg også en hånd berører den høyre. En ny energi sprer seg i kroppen. Smertene på min høyere side blir svakere og svakere. Jeg kjenner på en kjærlighet. Aksept. Trygghet. Fra vilt fremmende. Jeg tar imot og gir tilbake. Tårene starter å renne nedover fjeset mitt, og en deilig renselse flyter igjennom meg.

Den beste og vakreste følelsen jeg har hatt siden operasjonen. Jeg våget å kjenne etter igjen. Jeg våget å være sårbar sammen med andre. Sammen er vi vakre.

Tusen takk til HiYoga for denne fantastiske muligheten. Et minne for livet. ✩♡✩

Melodi i skrivende stund: Xavier Rudd – Spirit Bird
Foto: Rachel Brathen «Yoga Gril»


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply