0
Laster Hendelser

« All Hendelser

Vandring med Yoga i fjellene, Nepal

22. mars 2018 - 1. april 2018

Kr19900

Påsketur 9 – 19 april 2017

Engasjer hjerte og sinnet i daglige yogaøvelser i et storslagent landskap.

Nepal er et av verdens vakreste land, med majestetiske fjell og spennende og variert kultur. Yoga hører hjemme i Nepal, og mange steder er det en integrert del av hverdagen. Nepalere er gode på mindfulness, de lever i nuet og tar tak der det måtte trenges. Styrken deres har vist seg gjennom de mange utfordringene landet har hatt. Roen og tryggheten har de beholdt.

Levesettet og utfordringene som finnes i fjellene håndterer de glatt. Det er lett å la seg bergta. Det er lett å la seg overgi. Den beste måten å oppleve fjellene i Nepal på, er med yoga i ryggsekken…

DETALJER

Når: Påsken 2018
Hvor: Kathmandu – Pokhara – Mohare Danda – Kurintar – Kathmandu
Instruktør: Camilla Nicoline Vik
Høyde: Max 3300
Nivå: Fottur middels.
Pris: 19900,- per person basert på to deler rom. Tillegg for enkeltrom: 1650,-.
Inkludert: Hotell m/frokost i Kathmandu og Pokhara, velkomst- og avskjedsmiddag, all transport i Nepal, på fottur: alle måltider, tillatelser, guide, bærere. Tilrettelegging og organisering.
Overnatting: Hotell, gjestehus, homestay og resort.
Mat på fotturen: Vegetarisk og kortreist. Som regel organisk.

Hvem passer turene for?
Uansett yoga-nivå, du er velkommen med på yogafottur! Vi tilpasser undervisningen etter gruppas nivå og dagens økt til beins. Det du trenger for å delta på disse turene er generell god helse, være motivert for å gjøre yoga til en integrert del av opplevelsen, og å tilpasse deg de ulike situasjoner og steder vi besøker. Reis med et åpent sinn!

NB: Fly kommer i tillegg og ligger mellom 5500 – 8000kr.

REISERUTE

Fredag 7 – Søndag 9: Yoga in the Mountains – Festival
Eget program og pris, oppfordrer alle til å delta på denne.

Dag 01 søndag 9 april: Kathmandu
Folk koser seg på yogafestivalen, men en gang i løpet av dagen samles gruppen for en briefing for yoga-trekkingen som starter dagen etter. Det blir da møte med vår lokale guide og team i Nepal. Det er også tid til å handle inn det man eventuelt mangler.

Dag 02 – mandag 10 april: Kathmandu – Pokhara (F)
Vi starter tidlig i dag, ferdig spist allerede kl 06:30. Da kommer resten av teamet, og vi pakker inn i vår private bil/transport. Avreise fra Kathmandu ca kl 07:00. Turen til Pokhara tar ca 6 – 7 timer, avhengig av trafikk, og vi  stopper underveis for en matbit.

Vi ankommer Pokhara tidlig ettermiddag, og sjekker inn på gjestehuset. Det er god plass på plenen for en yogaøkt med Camilla! Resten av dager står til egen disposisjon og forberedelser. Pokhara er en flott liten by med hyggelige restauranter og små butikker hvor man også kan handle inn det man måtte ha glemt av utstyr. Overnatting i Pokhara.

Dag 03 – tirsdag 11 april: Pokhara – Galeshwar – Bas Kharka (alt. 1525m) (F, L, M)
God morgen! I Nepal starter dagen tidlig. Ta deg et par minutter, titt ut av vinduet og se om du kan se den berømte fjelltoppen Fishtail – med en topp på rett under 7000 meter!

Etter frokost kjører vi til Galeshwor, en tur som tar ca 3 timer. Etter en lunsjpause og en strekk her, går vi 3 – 4 timer for å komme til Banskharka hvor vi vil tilbringe natter. Før middag blir det tid til en yogaøkt. Overnatting på homestay / gjestehus gjennom hele turen.

Dag 04 – onsdag 12 april: Bas Kharka – Nagi (alt. 2300m) (F, L, M)
Yoga på morgenen, før frokosten står på bordet. Vi har en full dag på beina foran oss. 3,5 time før lunsj og 3 timer igjen etter lunsj.

Da skal det bli godt med en ekstra yogastrekk før middagen serveres.

Dag 05 – torsdag 13 april: Nagi – Mohare Danda (alt. 3300m) (F, L, M)
Du våkner lett av den friske luften og tanken på en tidlig yogaøkt passer godt å sette ut i live! Camilla vil lede deg gjennom økten. Nyt den lokale frokosten før vi begynner på nok en dag opp mot syv timer på beina, avbrutt av lunsj og en liten yogastrekk. Vi ankommer Mohare Danda, hvor vi skal bo, på ettermiddagen. Her har vi fantastisk utsikt more fjellene.

Dag 06 – fredag 14 april: Mohare Danda (alt. 3300m) (F, L, M)
Vi tilbringer dagen her, og fordyper oss I yoga med herlige omgivelser.

Dag 07 – lørdag 15 april: Mohare Danda – Tikot (alt. 2300m) (F, L, M)
I dag tar vi fatt på turen mot lavere høyde. Første stop på veien er Danda Kharka, et populært sted for fugletitting. Det er ca fem timers fottur til Tikot. Et vakkert lite sted hvor middelalderhusene har skifertak og står som perler på en snor.  Et interessant sted for observasjon og øvelse på tilstedeværelse. Vi overnatter i Tikot.

Dag 08 – søndag 16 april: Tikot – Tatopani (alt. 1190m) (F, L, M)
Solhilsen passer bra i dag, ettersom det er vår siste dag med fottur. Vi følger elven ned til Tatopani. Tatopani betyr varmt vann, og det er det en grunn til… I Tatopani er det nemlig varmekilder som vi kan kose oss i ved ankomst! Overnatting i Tatopani.

Dag 09 – mandag 17 april: Tatopani – Kurintar (F)
En siste yogaøkt på fotturen før vi setter oss i privat transporten vår og kjører til Kurintar hvor vi tilbringer natten på vakre Summit River Lodge. Her nyter vi litt luksus, flotte fasiliteter og svømmebassenget. Det er også flotte muligheter for yoga, med herlig utsikt over elva.

Dag 10 – tirsdag 18 april: Kurintar – Kathmandu (F, M)
Etter frokost fortsetter vi turen mot Kathmandu. Ved ankomst får du litt tid til deg selv før vi møtes for en felles avskjedsmiddag på kvelden. Overnatting på hotell i Kathmandu.

Dag 11 – onsdag 19 april: Kathmandu – avreise (F)
Dagen er fri til avreise og transport til flyplassen. Vi anbefaler deg å tilbringe noen dager ekstra i Kathmandu. Det er mange spennende aktiviteter man kan gjøre, eller rett og slett ta livet med ro og nyt den unike atmosfæren i Nepal!

INSTRUKTØR

Camilla Nikoline Vik

Camilla er selv glad i fjellet og å oppsøke nye utfordringer I hverdagen. Hun er opptatt av en sunnere og frisk livsstil både mentalt og fysisk. Hun har store glede og nytte av sin daglige yogapraksis som veileder I livet.

Til daglig jobber Camilla med digitale medier og som instruktør ved HiYoga. Camilla har stor glede og nytte av sin daglige yogapraksis og er sertifisert innen Yogic Arts Flow under Master Duncan Wong, Yin Yoga under Ina Løvdal samt i Hatha Yoga fra Abhijna School of Yoga and Meditation, India. Camilla er også ildsjelen bak livsstilsbloggen CamNicol, en blogg som handler om det som skaper balanse og vekst i livet med fokus på yoga og meditasjon, trening og kosthold og hvordan positiv tenkning kan gjøre grå hverdager mer fargerike.

Camilla er tidligere internasjonal toppidrettsutøver i kickboxing. Hennes største internasjonale bragd er World Cup-gullet hun tok med hjem til Norge fra Cape Town.

REISELEDER

Linda Veråsdal

Linda er gründer av Ethical Travel Portal (ETP) har vært i Nepal en rekke ganger. ETP er et resultat av lidenskap i å reise og å gjøre det på en etisk og ansvarlig måte som kommer lokalsamfunn, natur og folk til gode. Lokale så vel som besøkende.

Det er også Linda du vil ha kontakt med i forkant av turen. Dersom du har spørsmål om turen, eller ønsker å sikre deg en plass, send en e-post til linda@ethicaltravelportal.com. Du får svar I løpet av 24 timer!


Detaljer

Start:
22. mars 2018
Slutt:
1. april 2018
Kostnad:
Kr19900
Hendelse Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
http://ethicaltravelportal.com/yoga-fottur-i-nepal/

Arrangør

Ethical Travel Portal
Telefon:
95 20 23 04
Epost:
info@ethicaltravelportal.com
Hjemmeside:
http://ethicaltravelportal.com

Sted

Nepal
Nepal + Google Map
Hjemmeside:
http://ethicaltravelportal.com