0
Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Yin Yoga med Massasje

juni 10 @ 13:00 - 15:00

Gratis

Yin Yoga stillinger er som massasje i seg selv for bindevev og skjelett.

I denne workshopen vil du bli ledet inn i den stille og reflekterende praksis av Yin Yoga, mens du ligger i yin stillingene kommer Camilla Nicoline Vik (sertifisert massør og Reiki nivå 1) og Vibeke Lugg (sertifisert Yin yoga og ashtanga vinyasa) rundt og gir deg lett massasje for å øke velværen i kroppen. Magisk!

Dato: 10. Juni 2017
Tid: 13.00-15.00
Hvor: HiYoga Karlsrud
Pris: Gratis for både medlemmer og ikke medlemmer.
Påmelding: Medlemmer med tilgang til HiYoga kan melde seg på via app eller nett 7 dager i forkant, alle andre kan ringe eller henvende seg i resepsjonen fra og med onsdag 29.mars for påmelding.

Dette er en mild og meditative Workshop, som er egnet for nybegynnere til avanserte utøvere.

Om instruktørene
Vibeke Lugg er ass senterleder på Hiyoga Majorstuen med ansvar for timeplanen. Trente aktivt RG da hun var ung og treningsglede har fulgt henne gjennom hele livet. Hun liker å inspirere andre til et aktivt liv, og har startet både online trening og blogg for å inspirere andre. «Yoga er en viktig del av treningen min, og det gir meg en ro og flyt i hverdagen som jeg ønsker å dele med andre»

Camilla Nicoline Vik jobber til dagelig som Digital Media Manager og instruktør ved HiYoga, og har tidligere drevet med kickboksing på internasjonalt nivå. Hun har lært Reiki-healing hos Kjell og bruker energien flittig på seg selv, men også i sine yogatimer.
Camilla er et fantastisk menneske som ønsker det aller beste for sine elever og hun holder et høyt nivå på sine timer. Du finner lett roen sammen med henne både i yogasalen og under hennes varme hender i en Reiki-sesjon.


Detaljer

Dato:
juni 10
Tid
13:00 - 15:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,

Sted

Elixia Karlsrud
Highlights info row image Cecilie Thoresensvei 3
Oslo, 1153 Norge
+ Google Map
Telefon:
22 76 90 70
Hjemmeside:
http://www.sats.no