0

Meg Cami

CamiNicol er en livsstilsblogg som handler om det som skaper balanse og vekst i livet med fokus på yoga og meditasjon, trening og kosthold og hvordan positiv tenkning kan gjøre grå hverdager mer fargerike.

Hei jeg heter Camilla Nicoline Vik og er opptatt av en sunnere og frisk livsstil både mentalt og fysisk. Jeg har vært gjennom mye tungt i livet og vil her dele av mine erfaringer og la deg følge utviklingen til jeg blir en fullverdig godkjent Helhetsterapeut.

Jeg har store glede og nytte av min daglige yogapraksis og er sertifisert innen Yogic Arts Flow under Master Duncan Wong samt i Hatha Yoga fra Abhijna School of Yoga and Meditation, India.

Jeg har jobbet mest med branding og webdesign, men blir veldig glad når jeg for lov å komme med ville idéer som slår igjennom og fungerer. Med en utrolig stor lidenskap for design vil bloggen også omhandle arbeid jeg gjør som designer, og det som inspirerer meg i hverdagen.

Min historie

Jeg vet hvordan det er å ha en mørk skygge hengende over seg som skaper angst og depresjoner. Jeg vet hvordan store depresjoner kan føre til at man skjærer over pulsåren og det eneste som står i hodet er at man ikke orker å leve lenger. Jeg er her i dag og elsker livet mitt for første gang. Jeg har turt å stå i det, for ønsket om å bli en bedre person av meg selv var mye større enn å havne tilbake til selvskading og antidepressive tabletter. Jeg har lagt lidelsen bak meg og ønsker nå å bruke den som erfaring.

Jeg er et levende bevis på at med nye grep i livet kan kroppen og sjelen finne livsgnisten, og det er hva jeg ønsker å veilede deg i. Gi deg et bedre liv. Det livet du fortjener å leve. Gi deg gleden av å stå opp om morgen.

Andre Fun Facts om meg…

x  Min dag starter med en stor kopp kaffe som får meg til å føle meg som litt «Duracell»
x  Bor og kommer fra Osl♥
x  Perfeksjonist
x  Forstår ikke flørting eller om en gutt er interessert. Gå rett på sak!
x  2 x Word Cup Gull i Freestyle Kickboxing
x  Holder FighterYoga hos Fighter kickboxing klubb
x  Skal ta Livsstilsendring utdannelse med NLP i Spania
x  Hatha Yoga, Yin Yoga og Yogic Arts Flow Teacher
x  Her er en spilleliste med hva jeg hører på
x  Favorittprogrammene mine er Illustrator, InDesign og Photoshop
x  Stor fan av alle programmer som kan organisere hverdagen min
x  Jeg elsker å drikke en stor deilig kopp te samtidig som jeg leser en god bok

Leter du etter mer? Du kan finne meg på FacebookTwitter og Pinterest.

Lagre